ADS.

utorak, 16. srpnja 2019.

DOMAĆI UŠTIPCI DOK TREPNETE GOTOVI SU

Fotografija korisnika/ce Recepti za brza i jednostavna jela.

Sastojci
1 jaje
200 gr brasna
1/2 kesice praska za pecivo


so
oko 1,5 dl jogurta
ulje za przenje

loading...
Priprema
Umutiti jaje sa jogurtom, posoliti i dodati brasno i prasak za pecivo.
Masa treba da izgleda ovako


Ulje zagrejati i onda odmah smanjiti temperaturu da se ustipci ne bi suvise brzo ispekli i unutra ostali nepeceni.
Dakle pecite ih na laganoj vatri dok ne porumene.
Vadite ih kafenom kasicicom koju svaki put umocite u ulje u kojem pecete ustipke.
Posluzite uz sir i ajvar.
Posluživanje
Ovi su jaako mekani, a ako volite hrskave zamesite ih mlekom umesto jogurtom.Tako radi moja mama.
Izvor: www.coolinarika.com
Pošalji ovo e-poštom
Blogiraj ovo!
Podijeli na usluzi Twitter
Podijeli na usluzi Facebook

Nema komentara:

Objavi komentar